Inge Villa on Viron Pärnussa sijaitseva hotelli. Se toimii vuonna 1935 rakennetussa hienossa huvilarakennuksessa, villassa. Kaikissa hotellihuoneissa WC, suihku, ilmastointi, televisio, kassakaappi ja jääkaappi. Hotellin vieraiden käytössä on ruokasali, jossa on avotakka sekä pihaterassi ja toisen kerroksen oleskelu parveke. Hotellin vieraat voivat käyttää maksutonta WIFI-yhteyttä. Inge villassa on mahdollista varata sauna.

Inge Villa sijaitsee rauhallisella paikalla osoitteessa Kaarli 20 aivan merenrannan ja uuden rantakadun tuntumassa. Uimaranta on hotellin välittömässä läheisyydessä ja kaupungin keskustaan on lyhyt kävelymatka. Hotellin läheisyydessä on tarjolla hyvät kylpyläpalvelut. Lisäksi Pärnussa on mahdollisuudet golfin ja tenniksen pelaamiseen, keilailuun sekä moniin muihin urheiluharrastuksiin. Myös kulttuuripalvelut ovat korkeatasoiset.

Lapsille on tarjolla kylpylöiden ja vesipuistojen lisäksi mm. skeittipuistoja ja luontokeskus.Uudessa Lottemaassa ja sen seikkailupuistossa kaiken ikäiset lapset viihtyvät kesäisinä päivinä.

Inge Villassa on kuusi kahden hengen huonetta, kaksi kolmen hengen huonetta ja kolme sviittiä. Hotelliin voidaan lisävuoteiden kera majoittaa yhteensä 30 vierasta. Ryhmävarauksissa voimme tarjota suurempaa majoituskapasiteettia yhteistyökumppaniemme kautta.

Inge Villasta varata huoneen osoitteesta info@ingevilla.fi tai puhelimitse +358 (0)40 67 44 848, 040 67 44 848

Suomessa tarjoamme kylpylälomia Keminmaan Pohjanrannassa, tietoa niiden tarjonnasta löydätte osoitteesta www.pohjanranta.com tai puhelimitse +358 (0)40 67 44 848, 040 67 44 848

Vuokko ja Paavo Väyrynen